6. Liburnijski literarni Camino

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas na već tradicionalnu srpanjsku literarno-gastronomsko-glazbeno-rekreacijsku manifestaciju koju Gradska knjižnica Opatija organizira u povodu proslave Dana grada Opatije – “Liburnijski literarni Camino”.
 
Već 6. godinu zaredom “Liburnijski literarni Camino” spaja umjetnost, književnost, glazbu, rekreaciju i gastronomiju u jednu jedinstvenu cjelinu.
 
I ove smo godine za vas organizirali pješačenje obalnim i brdskim stazama našeg liburnijskog kraja u suradnji s Planinarskim društvom Opatija, s poezijom na putu, razgovorom o knjizi “Put zvijezda” autorice Natalije Jeličić Natali na cilju, likovnom izložbom “Svjetlopisi s puta” autora Damira Barešića, kreativnom radionicom sa Zdenkom Bilušić i Marinom Šimić iz Gradske knjižnice Šibenik, a sve uz fine zalogaje koje će nam pripremiti Doris Vlah i biranu glazbenu podlogu, pod budnim i savjesnim okom članova Crvenog križa Opatija.
 
Stoga pozivamo sve vas, putnike namjernike, rekreativce i kreativce, prijatelje, suradnike, članove knjižnice i zaljubljenike u prirodu, putovanja, bilo ona fizička ili likovna i literarna, da nam se pridružite na 6. “Liburnijskom literarnom Caminu” u petak, 21.7.2023. godine.
 
Na pješačke ture i likovnu radionicu prijaviti se možete e-mailom, telefonom ili osobno u Knjižnici Opatija ili ograncima knjižnice: Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga!
 
Veselimo se vašem dolasku i buen Camino!